torstai 22. toukokuuta 2014

Aurinko paistaa välillä risukasaankin

Tämän ihanan helteen keskelle sain soiton syöpälääkäriltäni. Hän kyseli vointiani. Soittelin eilen omalle hoitajalle ja kyselin apuja näihin mahavaivoihin. Hän ei oikein osannut minua auttaa, vaan oli välittänyt viestiä eteenpäin lääkärille, joka sitten tänään soitti. Mahavaivoja olen kuulemma hoitanut aivan kuten pitääkin. Ehdotti kyllä, että voidaan se vatsa tähystääkin, jos haluan. En halunnut! Yllätys yllätys!!! Sovittiin, että hoidetaan seuraava sytosatsi ihan normaalisti, mutta sitten jätetäänkin Navelbinen tehoste välistä. Ei kuulemma haittaa, se pysyy kuitenkin veressäni, vaikka en jokaista tehostetta saakaan.

Itku minulta pääsi, kun lääkäri oli myöskin sitä mieltä, että tarvitsen sen 10 päivää Kreetalla lomaa kaikesta tästä surkeudesta ja mielellään vielä hyvässä kunnossa. Siksi saan jättää tehosteen välistä ja toipua vaan normisytoista. Jeeeeeeeee!!!!!! Saapahan samalla mahakin pidemmän toipumisjakson. 

Lääkäri lohdutteli myös näistä hermokivuista. Ei pitäisi missään tapauksessa olla pysyvää, mutta pari kuukautta tässä voi tuon hermosärkylääkkeen kanssa mennä. Onneksi näyttää siltä, että pärjään pienemmällä annoksella kuin mitä alunperin määrättiin. 

Eli tänään on ollut kaikin puolin hyvä päivä. Jaksan jo touhuilla täällä kotona ja nauttia auringosta. Yllättävän hyvältä maistui jo äsken tyttären tekemät lihapullatkin. :)

Lisäpiristystä tuo rakkaan ystävän tuoma ruusukimppu <3

2 kommenttia:

  1. Olipas kova viikko! Onneksi vointisi on nyt parempi. Tsemppiä ja voimia tuleviin hoitokertoihin! Tämän hoitoputken kun käyt läpi, niin kyllä se elämä taas hymyilee :-) Ja hienoa, että Kreetan matkakin on nyt tiedossa. Siellä pääset nauttimaan auringosta, hyvästä ruuasta ja ihanista maisemista :-) T. Marita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vaan ja kyllä täältä taas noustaan, vaikka välillä on vähän epätoivoiselta tuntunutkin.

      Poista