maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kontrollia odotellessa

Nyt se sitten posti toi taas viestiä sairaalalta. Olisi aika käydä 1-vuotiskontrollissa. Kesä on mennyt niin mukavasti ja nopeasti, etten ole juurikaan ehtinyt syöpäasioita miettiä, mutta nyt ne taas palautuivat mieleen. Kaikki viimekesäiset painajaiset ja koko vuosi hoitoineen. Olen niin kamalan onnellinen, että nyt on nyt eikä viime vuonna samaan aikaan. Ei sitä rumbaa jaksaisi mitenkään, jos tietäisi kaiken, mitä on edessä. Niin hartaasti toivon, että kontrollissa kaikki on ok, eikä mitään poikkeavaa löydy. En todellakaan haluaisi aloittaa taas alusta.

Vointi on ollut oikeinkin hyvä. Mitä nyt kuumat aallot vaivaavat öisin ja nukkuminen on melkoisen surkeaa. Mies ammattilaisena meinasi hoitaa niitä akupunktiolla, mutta ei minun sytoilla myrkytetyt kädet kestäneet edes sitä ensimmäistä piikkiä eli nyt vaan kärsitään hikoiluista. Se on kuitenkin pientä se ja toivottavasti helpottaa sitten joskus.

Nyt yritän keskittyä töiden aloitukseen ja siirtää sairausajatukset sivuun vielä vähäksi aikaa. Palaan niihin sitten, kun kontrolliaika on ja siihen asti elän taas täysillä! (ja toivottavasti sen jälkeenkin .... )

3 kommenttia:

 1. Olipa ihana lukea blogiasi. :) Aiemmin kun tämä sama rupeama minulla alkoi, yritin lukea blogeja, mutta ne enemmänkin ahdistivat. Johtuiko sitten joidenkin tyylistä kirjoittaa ahdistavista ajatuksista (mikä varmasti heille hyvää terapiaa) vai oliko ajoitus vain väärä. Lopetin blogien lukemisen silloin.
  Nyt on puoli vuotta takana rintasyövän hoitoa ja löysin tämän blogin. Meillä on hyvin samankaltainen ajatusmaailma. Tulee mitä tulee tyyliin.. ja siitä selvitään! :) Olemme samanikäisiä, sairaushistoria samankaltainen myös, joitakin eroavaisuuksia kyllä.
  Minulla on nyt viimeinen sytostaatti takana ja sädehoidot edessä. Kiitos, sain tästä paljon energiaa ja uskoa tulevaan sekä voimaa jaksaa vielä vähän aikaa tätä rumbaa.
  Paljon onnea sinulle matkaan kontrollia odotellessa. :)
  t. Elena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos blogistani on ollut jotain iloa sinulle. Minä olen itse yrittänyt rämpiä tätä sairaustaivaltani niin, että keskityn enimmäkseen niihin hyviin asioihin. Muuten sitä vajoaa niin syvälle, ettei pääse enää ylös.

   Tsemppiä vaan sinullekin loppuhoitoihin! Sädehoidot on niin pientä verrattuna sytoihin, olet jo reilusti voiton puolella!

   Poista
 2. Se on itselleni ollut myös ainoa vaihtoehto.. keskittyminen positiivisiin asioihin, muuten en olisi selvinnyt näin hyvin. Kiitos! Kyllä, voiton puolella ollaan. :)

  VastaaPoista