tiistai 6. toukokuuta 2014

Hoitoja pukkaa....

No nyt on sitten suunnitelmat valmiina, että saadaan tämä tihulainen pois minun kropasta lopullisesti.  Ensi maanantaina se alkaa ja ihan uusilla myrkyillä ja kuvioilla mennään. Systeemi on sellainen, että saan isomman coctailin hoitosyklin ekana päivänä ja sitten siitä viikon päästä vielä tehosteen. Sitten kaksi viikkoa taukoa ja uudestaan. Näitä syklejä olisi tarjolla 4 kertaa ja siihen päälle tulee vuosi täsmähoitoa piikkeinä juuri tähän minun syöpään. Jos veriarvot pysyy kunnossa, eikä mitään ylläreitä tule, pitäisi sytojen olla ohi 9 viikossa. Tai oikeastaan 10 viikossa. Sain nimittäin tahtoni läpi ja luvan lähteä sinne Kreetan matkalle. Ei tarvinnut edes polvillaan rukoilla, vaan sekä lääkäri, että hoitaja olivat sitä mieltä, että totta kai lähden. Se siirtää 3. sykliä viikolla, mutta ei kuulemma haittaa mitään. Jess!!!! Samoin tämä eka sairausloma kirjoitettiin niin, että pääsen jakamaan itse todistukset piiperoille eli olen kaksi viimeistä päivää töissä ennen lomaa.... Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja suunnitelmani onnistuvat!

Taas kerran minua palveltiin niin hyvin lääkärin ja hoitajan taholta, etten parempaa olisi voinut toivoa. Miettivät molemmat kovasti, miten tästä selviäisin mahdollisimman vähillä oireilla. Kaikki mahdollinen pahoinvoinnin lievitys on kirjattu toiveisiini päiväsairaalan puolelle. Jännittää kyllä melkoisesti, mutta toisaalta on helpottunut olo. Nyt tiedän, miten tästä edetään. Olen aivan vakuuttunut, että hyvin kaikki sujuu. Siitä lähdetään!!

4 kommenttia:

 1. Niinhän se on että odottaminen ja tietämättömyys on pahimpia. Sitten helpottaa kun on selvät sävelet miten homma toimii.. vaikkei ihan parhaita mahdollisia uutisia ehkä ollutkaan. Tsemppiä matkaan! :) Elena

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Vähän mietityttää nuo sytot, en ole oikein löytänyt ketään, joille olisi samat määrätty. No, ei kai se haittaa, jos vaan ovat juuri ne oikeat minulle! Kiitti tsemppauksesta!!

  VastaaPoista
 3. Niin, täytyy luottaa siihen että on yksilöllinen hoito ja juuri sun tilanteeseen räätälöidyt hoidot. Toivottavasti eivät ole kovin pahoja. Elena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja täältä sairaalasta! Kaksi ekaa pussia on tiputettu eikä ainakaan vielä mitään ihmeitä havaittavissa....

   Poista