lauantai 26. huhtikuuta 2014

Työviikko takana!

Ai että tuntuu hyvältä kirjoittaa näin! Olin tällä viikolla töissä kaksi päivää ja se oli yhtä juhlaa. On vaan niin ihanaa, kun voi oikeasti tehdä jotain, mikä vie ajatukset aivan totaalisesti mukanaan. Ei tarvitse miettiä näitä sotkuja. Toivon , että saisin vielä pari viikkoa olla töissä ennen hoitoja ja sitten palata vielä muutamaksi päiväksi ennen kesälomaa, jakamaan piiperoilleni todistukset. Toivottavasti suunnitelmani onnistuu!

Tänään juhlin jo etukäteen huomisia synttäreitäni - osuvasti veteraanipäivä :) Sisko perheineen pyörähti hakemassa meiltä yhden joutilaan sängyn mökille ja samalla juotiin synttärikahvit. Ihan väkisin ajatukseni kääntyivät jo ensi vuoteen. Silloin tulee minulle tasaluku eli 50 täyteen. Mikähän mahtaa vointini olla silloin? Olenko selättänyt tämän syövän lopullisesti? Pystynkö järjestämään juhlia tai ylipäätään juhlimaan? Toisaalta haluaisin tietää, mutta toisaalta en. Tämän sairauden myötä minäkin hätähousu olen opetellut elämään vähän enemmän hetkessä ja jättänyt tulevaisuuden suunnittelua vähemmälle. Tulee mitä on tullakseen...... Siihen siis pyrin ja onnistun välillä paremmin ja välillä huonommin. Toivon parasta ja pelkään pahinta, niinhän se menee.

Ja sitten kakkuasiaa.... tänään pöydässä oli ihan itse tekemää sitruunamarenkikakkua. Hyvää oli, vaikka itse sanonkin!

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea sinulle, monessakin mielessä! :-) Herkullisen näköinen kakku.

  Työt saavat todellakin ajatukset muualle sairaudesta, olen huomannut ihan saman. Tsemppiä tuleviin rutistuksiin!

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnea Synttärisankarille.. vähän jälkijunassa. :) Elena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mitäs sinulle Elena kuuluu? Toivottavasti jakselet hyvin!

   Poista
 3. Joo, kiitos hyvää kuuluu. Ensimmäinen vuosikontrolli oli puhdas.. vaikka kova kohta rinnassa olikin niin se on vain arpikudosta. :) Kirurgin jälkitarkastus oli myös ja vielä kuulemma tuon sädehoidon vaikutukset tuntuvat vahvasti leikatussa rinnassa, joten vuoden päästä uudestaan tapaaminen kirurgin kanssa mahdollisen korjausleikkauksen merkeissä. Voimat ovat pikkuhiljaa palailemassa.. liikuntaharrastuksien pariin olen pikkuhiljaa palaillut.
  Eli kaikki hyvin.. mitä nyt Tamofen -lääkityksen aiheuttamat vaivat hieman hankaloittaa elämää.. mutta se on pientä kaiken tämän jälkeen. :)

  Toivon sinulle mahdollisimman hyviä uutisia jäkitarkastuksessa ja kunpa pääsisit tällä toisella kerralla mahdollisimman helpolla. Ja mikä tärkeintä.. että se tällä kertaa saataisiin pysyvästi pois! Olet ajatuksissani. <3
  Elena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava kuulla! Nyt vaan nautiskelet terveistä päivistä! Hikoilujen kanssa minäkin painiskelen, vaikka en Tamofenia syökään.

   Kiitokset tsemppauksesta! Kovasti yritän nyt kerätä voimia, että jaksaisin hoidot taas, mitä ne nyt sitten onkaan.

   Poista