sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Terveysrintamalle kuuluu hyvää. Jokailtaiset inhotukset, Klexane-piikit on nyt muisto vain mustelmina vatsassani. Mieheni piikitysurakka on siis saatu päätökseen, eikä viitteitä veritulpasta ole havaittavissa. Olipa muuten ikävää hommaa, sattui ihan oikeasti. En kyllä mitenkään olisi saanut itse piikitettyä sen verran herkkis olen. Jälleen kerran siunailen, että olenkin saanut vierelleni miehen, jolta nämä hommat hoituu helposti. Tosin tytärkin 16 v. oli sitä mieltä, että olisi voinut minua piikittää. Tiedä häntä olisiko tosi paikan tullen uskaltanut.

Haavateipit on myös kiskottu pois. Tikkejä ei tarvitsekaan poistaa, kun sulavat itsestään. Ihan siistiltä näyttää edestä ja takaa. Parin sentin pätkä näyttää vähän ärhäkämmältä ja siinä pidän vielä antibakteerista lappua. Nyt kun teipitkin on pois, olen aloittanut käsijumpan. Vähän lohdutontahan tämä on, kun käsi nousee juuri ja juuri vaakatasoon eli kovasti täytyy jumppailla, ennen kuin liikeradat on ennallaan. Kävelylenkit olen saanut jo pidennettyä melkein ennalleen, joskin vauhti ei tosiaankaan päätä huimaa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa, täytyy vaan malttaa edetä rauhassa.

Kipuja ei ole enää missään, turvotusta vaan. Mitään lääkkeitä en siis enää tarvitse. Normi Thyroid vaan kilpparivaivaan. Nyt vaan odottelen, että rintamöhkäle pehmenee ja laskeutuu oikealle paikalle ja palautuu normaalin väriseksi. Nytkin vielä löytyy rinnasta melkeinpä kaikki sateenkaaren värit. :)

Sosiaalisella puolella on ollut ihan vilkas viikonloppu. Perjantaina saapui viihdytysjoukko Pohjanmaalta, kun isä ja äiti saapuivat tänne. Kävimme kaupunkilounaalla ja  yhdessä rupatellen päivä kului kuin siivillä.  Ihana, kun viitsivät tulla tänne asti ihan vaan minun seuraksi. Kiitos <3

Lauantaina hyvä ystäväni kuskasi minut kaupungille kuorokonserttiin, missä toinen ystävä esiintyi. Hienoa kuultavaa, joskin istuminen kovalla tuolilla ilman tukea kädelle oli vähän tuskaista. Joka tapauksessa kannatti mennä, hyvä konsertti!!

Tänään sunnuntaina kävimme oikein urakalla asuntonäyttelyissä. Josko meillekin löytyisi kaupunkikoti tämän rivarin tilalle. Hyviä ehdokkaita olisi tarjolla, mutta katsotaan, olisiko niistä mikään se oikea. Ehkä ei kuitenkaan - vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti