torstai 1. marraskuuta 2012

Hoito nro 2 ohi

En osaa sanoa, mistä mahtoi johtua, mutta jännitin tätä toista hoitoa melkein enemmän kuin ensimmäistä. Yöuni jäi tosi vähiin ja jo valmiiksi väsyneenä ajelin sairaalalle. Tällä kertaa ei ollutkaan kuskia käytettävissä. En ehtinyt edes istua alas, kun hoitaja otti minut vastaan ja ohjasi petipaikalle. Taas kävi niin, että sympattinen ja empaattinen hoitaja vei minulta kaiken jännityksen ja sain ihan levollisin mielin makoilla tuon parituntisen lääkkeiden valuessa suoneen. Tälläkin kertaa hoitaja istui vieressäni, kun Taxotereä tiputeltiin. Vielä toisella kerralla on mahdollisuus siihen, että allerginen reaktio iskee päälle. Siksi tuntui tosi turvalliselta, kun hän tarkkaili minua ja jutteli mukavia.

Autoilu kotiin sujui ihan hyvin, en ollut heikko, enkä pahoinvoiva tälläkään kertaa. Väsytti kyllä illalla enemmän kuin ekan hoidon jälkeen. Johtui kyllä varmaankin osittain huonoista yöunista. Nyt on yö nukuttu ihan hyvin, mutta väsynyt olen kyllä edelleenkin. Makumuunnokset suussa tekee taas tuloaan ja siksi on vähän öklö olo. Mutta kolotukset ei ole vielä iskeneet, hyvä niin. Lauantaina varmaakin on jo toinen tilanne, mutta pari päivää kyllä kestää niitäkin. Täytyy yrittää ottaa rennosti tämä päivä. Hairspray-dvd odottaa tuossa katselua ja illalla pyörähdän pikaisesti hyvän ystävän luona iltateellä. Sellaiset kyläilyt enemmänkin piristää kuin väsyttää.

Huomenna sitten taas sairaalalle heti aamusta. Tekevät alustavat tietokonekuvaukset vatsan alueesta. Tuskallinen aamu tiedossa. Joudun juomaan tunnissa litran vettä ja siihen päälle 15 minuutin kuvaus ilman vessakäyntejä. Täytyy kyllä metsästää lähin vessa jo valmiiksi ettei käy köpelösti!! :) Toivottavasti kuvaus onnistuu eikä löydy mitään ikävia yllätyksiä. Peukut pystyyn, että ei!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti