lauantai 3. marraskuuta 2012

Lepäilyä hoidon jälkeen

Eilinen kuvausreissu meni ihan hyvin, ehdin vessaan ajoissa. :) Nyt täytyy vaan sitten odotella pari viikkoa, että lääkäri soittelee tuloksista. Toivottavasti kaikki on ok. Ainakin hoitajan mukaan nämä kuvaukset ovat rutiinia, että on sitten jotain mihin myöhemmin voidaan verrata. Aikainen aamuherätys jätti jälkensä ja kun en saanut kattoremontin vuoksi nukuttua päivällä, olo oli kyllä aika kehno, kun kuljetin toista tytärtä poliisilaitokselle mopolupahakemusasioissa ja toista lääkäriin lihasrevähtymän vuoksi. Selvittiin kuitenkin niistäkin. Ihmeesti sitä vaan ihminen venyy, kun vaan päättää hoitaa tietyt hommat, hyvä niin.

Eilen illalla väsymys iski sitten oikein kunnolla päälle. Nukuin kyllä yöllä ihmeen hyvin, mutta tämä väsymys ei mene ollenkaan ohi, jalat painaa varmasti tonneja. Yläkertaan siirtyminen on tosi iso urheilusuoritus. Siksi linnottaudunkin tähän sohvan mutkaan kirjan, tietokoneen ja telkkarin kaukosäätimen kanssa. Eihän minun tarvitse tehdä yhtään mitään kuin toipua taas pari päivää!!! Aika teräsnaisia ovat kyllä ne, jotka tässä olotilassa raahautuvat töihin, ei minusta olisi siihen, ei niin mitenkään. Onneksi ei tarvitse edes yrittää.

Maut suussa on taas ihan mitä sattuu. Eilen yritin sinnikkäästi syödä kuppikanakeittoa, mutta kyllä se vaan on niin pahaa, että ei pysty. Kun muukin perhe jo yökkäili pelkästä hajusta, oli parempi kaataa keitot roskiin. Palaan taas puurokantaan, haitanneeko tuo mitään jos en pariin päivään syö kuin puuroa ja mustikkakiisseliä!

Parempia päiviä taas odotellessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti