torstai 14. toukokuuta 2015

Terveisiä Madridista!

Neljän päivän Madridin työreissu takana ja onneksi on tämä päivä aikaa toipua matkarasituksista. Hyvin jaksoin muun porukan mukana, joskin ihan riittävä oli neljä päivää, enempää en olisi tällä tahdilla jaksanut. Kävimme historiallisessa Toledon kaupungissa, katsomassa upeaa Flamenco-showta, kiersimme Picasson ja muiden espanjalaisten huipputaiteilijoitten näyttelyä Museo Pradossa, söimme tapaksia ja churroja ja joimme Sangriaa ja Cavaa. Tärkeintä kuitenkin oli tutustua Erasmus-hankkeemme yhteistyökouluun Madridissa ja muiden partnerimaiden opettajiin. Isäntämaan edustajat olivatkin tehneet hienoa työtä, kun järkkäsivät meille niin paljon kaikenlaista kivaa yhdessä tehtävää. Sain monta uutta tuttavaa ympäri Eurooppaa. Toivottavasti pääsevät sitten helmikuussa Suomeen, kun on meidän vuoro järjestää tapaaminen.

Menomatkalla jännitin kovasti, miten selviän tiukassa tahdissa muiden mukana, mutta aivan turhaan jännitin. Ei minun tarvinnut yhtenäkään päivänä jäädä hotellille huilailemaan, vaan kuljin muiden mukana ihan reippaasti. Nyt väsyttää toki aivan kamalasti, mutta niin väsyttää varmasti muitakin reissulaisia. Olen ollut nimittäin kotona vasta yhdeltä yöllä, eikä uni tullut heti silmään mitenkään.

Hyvä oli huomata, että kun tekemistä ja nähtävää on paljon, ei jää aikaa miettiä mitään ikävää, kuten ensi viikolla odottavaa CT-kuvausta. En itse asiassa ajatellut tulevaa leikkaustakaan yhtenäkään päivänä. Mitä siis opimme tästä? Matkailu paitsi avartaa, niin toimii myös aivan loistavana psyykelääkkeenä, auttaen unohtamaan kaiken ikävän. Tätä lääkettä minulle vaan lisää!!!

Toledo

Churrot suklaakastikkeella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti