sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Reissua pukkaa

Yksi suurista mielenkiinnon kohteistani on matkailu. Minua ei tarvitse kovasti houkutella, olipa sitten kyseessä teatterireissu Suomessa tai kaupunkiloma Euroopassa. Kaikki käy ja jokainen reissu tuo ison kasan positiivista energiaa elämääni. Siksi olenkin yrittänyt kynsin ja hampain pitää huolta siitä, että myös sairastelujen lomaan on mahtunut reissuja. Onneksi myös lääkärit ovat suhtautuneet suopeasti matkustusintooni. Viime kesänä olin kesken sytostaattihoitojen 10 päivää Kreetalla. Syksyllä ennen viimeisintä leikkausta Lontoossa. Nyt on kaikki hoidot ainakin toistaiseksi ohi ja reissuja onkin mukavasti tiedossa.

Ensi lauantaina hyppään koneeseen ja matkustan työreissulle Madridiin. Kesällä on ajateltu miehen kanssa tehdä pieni reissu Eurooppaan ja heinäkuun lopulle on suunniteltu yhden ystävän kanssa Nizzan reissua. Siihen huipentuu meidän kahden vuoden kieliopinnot kansalaisopistossa. Saapi nähdä, osataanko muuta sanoa ranskaksi kuin tilata lasit valkoviiniä :) Syyslomalla vielä kutsuu Mallorca ja rakkaan ystävän seura.

Tavoitteena onkin ollut, että aina kun yksi reissu on tehty, niin seuraava on jo suunnitteilla. Nyt on siinä suhteessa aivan loistava tilanne. Monta kivaa reissua edessä! Sitä jaksan vaan ihmetellä, että kaikki ihmiset eivät pidä matkustamisesta. Madridin ilmaiselle reissullekaan ei ollut tarpeeksi lähtijöitä ja siksi minä sairauslomalaisena tai puolikkaanakin pääsin mukaan.

Omiin tyttäriin olen onnistunut tartuttamaan tämän matkustusintoni. Heitä on kuljetettu mukana ihan pienestä pitäen ja nyt ovat molemmat jo siinä tilanteessa, että matkustelevat ilman meitä vanhempiakin. Toki innolla lähtevät meidänkin kanssa aina kun mennään Suomen rajojen ulkopuolelle ja isi ja äiti maksaa. Haaveena olisikin lähteä jonain jouluna vähän pidemmälle reissulle koko perheellä. Mutta ensin taas säästetään, se kuuluu asiaan!

Nyt keskityn kuitenkin vielä nautiskelemaan lähimatkailusta mökillä ja mikäs täällä on taas ollessa. Maisemat ikkunasta on kohtuullisen kivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti