keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kuulumisia

Hyvää uutta vuotta 2013!
Joululoma mökin melkein nettivapaassa ympäristössä on nyt ohi ja olen taas sivistyksen parissa ja koneen äärellä. Lähdin joululomalle vähän öklöttävän olon kanssa ja pelkäsin, ettei se mene enää ollenkaan ohi. Mutta niin siinä vaan kävi, että kun jouluaatto koitti, oloni oli jo ihan normaali. Väsymyksestä ei tietoakaan, ruoka maittoi entiseen tapaan ja mahakin toimii nyt ilman mitään lääkkeitä. Aivan mainiosti jaksoin juosta sukulaisissa ja kestitä itsekin vieraita. Tämä totaalinen helpotus oloon tuli siis vajaa kaksi viikkoa tiputuksen jälkeen.

Juuri nyt on vähän väsynyt olo, mutta se toivottavasti johtuu alennusmyynneissä juoksemisesta... Huomenna on taas labrassa käynti ja veriarvot katsellaan sitten lääkärin kanssa perjantaiaamuna. Hartaasti toivon, että ovat ihan normaalilla tasolla ja hoito pääsee taas etenemään suunnitellusti. Perjantaisen lääkäritapaamisen jälkeen seuraava lääkärissä käynti on vasta syksyllä 1-vuotiskontrollin yhteydessä. Nyt siis suunnitellaan kuviot sinne asti. Sädehoidot, täsmähoidot, labrat ym. Täytyy yrittää miettiä kaikki mahdolliset mieltä painavat asiat kysyttäväksi perjantaina. Tällä kertaa armas miehenikin lähtee mukaan, kun on vielä lomalla. Hyvä, että on toisetkin korvat mukana kuuntelemassa lääkäriä ja ennen kaikkea ihanaa, että tällä kertaa minulla on oma tukihenkilö mukana. Jokainen sairaalakäynti kun on enemmän tai vähemmän tuskallinen niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Niin se vaan menee hassusti, että tässä vaiheessa jo odotan, että tulisi perjantai ja saisin toisen CEFin, vaikka tiedänkin, mitä siitä taas seuraa eli ei mitään kivaa. Kova hinku on vaan saada tämä projekti päätökseen ja siitä hyvästä nyt on taas valmis palaamaan siihen surkeaankin oloon.

Uuden vuoden lupauksia en muuten tänä vuonna tehnyt. Viime vuosi oli sen verran rankka, että mitään radikaalia muutosta elämääni en aio tehdä. Laihduttaakaan ei tänä vuonna tarvitse, kun laihdutuskuuri tuli ihan ilmaiseksi tämän sairauden myötä. En kyllä muille aio suositella Taxotere- ja CEF-laihdutuskuureja, vaikka niillä kyllä ainakin minä olen laihtunut ihan reippaasti. Sen verran voin kuitenkin luvata, että tänä vuonna yritän muistaa olla kiitollinen jokaisesta "terveestä" päivästä. Toivottavasti niitä tulee monta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti